RAKENNAMME PUUSTA

PINECON Oy on vuonna 2016 perustettu puurakentamiseen erikoistunut kokenut ja osaava rakennuttaja. Suunnittelemme, rakennutamme ja myymme puusta tehtyjä omakoti- ja erillistaloja Uudenmaan alueella.

Halusimme perustaa uuden yrityksen keskittyäksemme pelkästään puurakentamiseen sen eri muodoissa ja eri rakentamistavoilla. Puun ominaisuudet sopivat erittäin hyvin rakentamiseen. Se on kestävä ja helposti työstettävä rakennusmateriaali sekä suhteessa painoonsa puu on myös lujaa. Puu jättää uusituvana ja ympäristöystävällisenä materiaalina betonirakentamista pienemmän hiilijalanjäljen.

Pinecon puutalo syntyy nykyaikaisilla tuotantomenetelmillä puusta. Talot suunnitellaan ja valmistetaan lähes kokonaan sisätiloissa, minkä jälkeen ne asennetaan työmaalla. Näin rakennusprosessi on lähes riskitön, sääolojen vaikutus on minimoitu ja rakennusaikataulut pitävät. Tämän seurauksena kustannustehokkuus ja laatu nousee.

Oma koti on myös sijoitus tulevaisuuteen ja jälleenmyyntiarvon takaamiseksi panostamme sijaintiin, korkeaan laatuun, kestäviin materiaaleihin, innovatiiviseen arkkitehtuuriin sekä energiavalinnoissa käytämme huoltovapaita uusituvia energianlähteitä. Taloissamme asuminen on edullista ja helppoa koko rakennuksen elinkaaren ajan.

Puurakentaminen on suosittua ja siinä yhdistyvät monet tämän hetken trendit - energiatehokkuus, ympäristöystävällisyys, terveellisyys ja innovatiivinen suunnittelu. Tutkimuksissa puu on myös liitetty parempaan sisäilmaan, unen laatuun ja alhaisempaan stressiin.

Rakennamme tulevaisuutta vastuullisesti, ympäristöystävällisestä rakennusmateriaalista, puusta.

MEIDÄN TAPA TOIMIA

Haluamme menestyä liiketoiminnassamme ja sen takia olemme luoneet oman tapamme toimia, jossa tarkoin määritellyt perusarvot ohjaavat toimintaamme kaikissa mahdollisissa tilanteissa.

Luotettavuus

Kunnioitamme asiakasta, kannamme vastuumme sovitusti ja teemme sen minkä lupaamme, joka tilanteessa.

Rehellisyys

Olemme avoimia ja rehellisiä asiakkaitamme ja kumppaneitamme kohtaan sekä uskomme rehellisen työn tuomaan menestykseen.

Innovatiivisuus

Vastaamme innovatiivisella suunnittelulla pientaloasumisen tulevaisuuden muuttuviin tarpeisiin ja etsimme aktiivisesti parempia tapoja tuottaa terveitä puutaloja, korkealla laadulla kustannustehokkaasti.

Laatu

Laatu on meille kunnia-asia ja seuraamme sitä rakennusprosessimme joka vaiheessa suunnittelusta aina rakennuksen valmistumiseen asti.

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Molemminpuolinen kunnioitus ja luottamus yhteistyökumppaneidemme kanssa on meille tärkeää. Teemme tiiviisti töitä luotettavien ammattilaisten kanssa laadukkaan lopputuloksen varmistamiseksi.